36
festival

de cinema de

girona

7 - 12 NOVIEMBRE 2023
APLICA CUPÓN GIR22FE
APLICA CUPÓN GIR22FE

welcome

Us convidem a una ciutat gòtica amb encant, el seu màgic barri jueu i la seva sinagoga medieval, GIRONA, que és dins de la Costa Brava, dels Pirineus, de Barcelona i al cor del surrealisme de Dalí.

El Festival de Cinema de Girona fomenta el talent dels cineastes i la seva creació artística, amb un noble contingut de valors humans i pensament profund. Disposa d’una campanya promocional eficaç i el posicionament al número deu del TOP de Filmfreeway, davant de 13.691 festivals. La plataforma Filmfreeway pertany al grup finançador de talent Backstage de Nova York i compta amb el fons d’inversió més important del món destinat al talent.

T’esperem. El festival és per TOTHOM.

Des del 1989, som un festival de cinema dedicat al talent procedent de tot el món, sense limitacions de cap mena, ni de gènere, estil, temàtica, durada, format… el talent no se’l pot limitar. L’esdeveniment està adreçat a tothom, des de qui ha generat la idea, la primera sinopsi, fins al darrer espectador; aquest és el llarg trajecte de la pel·lícula; a la creació que hi participem tots.

El seu Networking el converteix en una gran conferència i un poderós estímul a la creativitat i la producció.

nuestro

equipo

Os invitamos a conocer a las personas que conforman el espíritu del Festival de Cine de Girona. Conoce los rostros de quienes hacen el increíble esfuerzo de dar vida al festival todos los años, dándoles la oportunidad a miles de cineastas emergentes para que puedan mostrar su talento.

¿quieres ser

voluntario

?

¿Te gustaría formar parte de la creación y ejecución de la 34ª edición del festival? Buscamos voluntarios con ganas de aprender, que sean apasionados por el cine y que amen la idea de encontrarse cara a cara con los mejores cineastas del mundo. Si te interesa ser voluntario en este emblemático evento cultural, rellena el formulario y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.

La 34ª edición del Festival de Cine de Girona se transmitirá en directo a través de Vimeo. Os invitamos a ver la transmisión en vivo y a mantenerse al día de todo lo que sucede haciendo clic en el botón de abajo.

Patrocinadores

Translate »