COLRUN

4’16
Espanya
Jorge Sarria de Vicente

La vida d’un nen de la República del Congo i d’un president d’una empresa tecnològica estan connectades per un material que els canviarà completament.

 FOTOS

[Best_Wordpress_Gallery id=”48″ gal_title=”Colrun”]

 Videos i Trailers

Repartiment i membres de l’equip

Jorge Sarria

Jorge Sarria es va graduar en el grau d’Animació per la universitat U-TAD de Madrid, Espanya. Després d’acabar el seu projecte, va començar a treballar en un estudi a Canary Island anomenat Bwater com a Layout Artist. Posteriorment es va incorporar a Morena Films, on va treballar com a artista de Previsió i Maquetació a la pel·lícula “Històries Lamentables”. Actualment treballa com a director en futurs projectes de caire personals. 

Declaració de director

M’apassiona el cinema, sobretot en l’animació. Sempre vull aprendre més sobre el llenguatge cinematogràfic explorant noves maneres de contar històries. A més, tinc molta curiositat per conèixer el procés tècnic dels diferents passos per fer una pel·lícula, des del guió fins a la classificació del color. Estic especialitzat en disseny perquè penso que és la visió global del treball artístic i controlar la narració visual.

Visiteu-nos

Plaça de la Independència, 10

17001 Girona

Contacta amb nosaltres

Tlf. 633 755 166

info @ filmfestival .com 

Catalan Catalan English English Spanish Spanish
Shares
Share This