Entitat

ADMINISTRATIU

La Fundació privada “Festival de cinema de Girona” és una entitat NON PROFIT i està classificada com a benèfica del tipus cultural i té capacitat per desgravar fiscalment es donacions dels seus patrocinadors.

El 4 de maig de 1998 es va crear l’entitat “Festival de cinema de Girona”, associació Non profit amb NIF G17556747. Inscrita al registre d’Associacions de la Generalitat (Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques) amb el número 3405 de la secció primera del Registre de Girona, en data 10 de novembre de 1998.

El 20 de febrer de 2012 s’aprova en assemblea transferir l’entitat al règim de fundacions amb un patrimoni valorat en 83.862,50 Euros. Va quedar constituïda el 21 de març de 2013 dant el Notari José Angel Ruiz Prado i s’inscriu al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya el dia 24 de febrer de 2014 classificada com a benèfica del tipus Cultural.

Està domiciliada al carrer de la Cellera 17, 17457 Riudellots de la Selva Girona. Catalunya Spain. info@gironafilmfestival.com (T) +34 633 755166. El patronat està presidit per Lluís Valentí Bohigas.

Amb anterioritat a la constitució d’aquesta entitat, l’esdeveniment va ser administrat per URC (Unió de Realitzadors Cinematogràfics) associació Non profit, des del 1989 fins el 4 de maig de 1998.

 

OBJECTIUS

Els seus objectius estan adreçats al talent dels professionals de la indústria cinematogràfica, artistes i estudiants perquè emergeixin creativitat cap a la noble difusió de valors i pensament profund.

El mateix talent i la seva obra és l’objecte del Festival.

El talent cinematogràfic conté totes les branques de les Belles arts: poesia (la dramaturgia del guió), pintors (fotografia i direcció d’art), dansa (la interpretació), música, etc., tot donant lloc a les sectorials de la producció cinematogràfica. Els Premis del Festival responent al reconeixement de les sectorials creatives i al seu inherent discurs.

Aquest discurs ha de ser respectuós amb els drets humans, especialment a favor dels sectors més febles, respectant la igualtat de gènere, raça, classe social, ideologies, religions, etc. Així mateix la sostenibilitat de la planeta. 

 

Què fem amb les donacions dels patrocinadors y els beneficis obtinguts?

Dins la Fundació Festival de cinema de Girona tenim per objectiu el talent emergent de cinema perquè evolucioni, s’encamini dins dels grans circuits professionals, trobi el seu públic objectiu, rebre l’èxit i doti de contingut la seva obra amb nobles valors humans.

Invertim tot el patrimoni i totes les donacions que percebem dels nostres patrocinadors a produir: el Festival de cinema de Girona amb projeccions en sales de cinema professionals, Networkings, Workshops, esdeveniments de promoció de talent en emblemàtics teatres de cinema de les millors ciutats del món , esdeveniments en sales d’art, centres culturals i hotels.

Al Festival de cinema de Girona rebem i programem milers de pel·lícules procedents de tot el món. Amb el suport promocional de Google a la Fundació, es multiplica l’èxit del talent emergent cinematogràfic.

Catalan Catalan English English Spanish Spanish
Shares
Share This