Entitat

ADMINISTRATIU

La Fundació privada “Festival de cinema de Girona” és una entitat NON PROFIT i està classificada com a benèfica del tipus cultural.
El 4 de maig de 1998 es va crear l’entitat “Festival de cinema de Girona”, associació Non profit amb NIF G17556747. Inscrita al registre d’Associacions de la Generalitat (Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques) amb el número 3405 de la secció primera del Registre de Girona, en data 10 de novembre de 1998.
El 20 de febrer de 2012 s’aprova en assemblea transferir l’entitat al règim de fundacions amb un patrimoni valorat en 83.862,50 Euros. Va quedar constituïda el 21 de març de 2013 dant el Notari José Angel Ruiz Prado i s’inscriu al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya el dia 24 de febrer de 2014 classificada com a benèfica del tipus Cultural.
Està domiciliada al carrer de la Cellera 17, 17457 Riudellots de la Selva Girona. Catalunya Spain. info@gironafilmfestival.com (T) +34 633 755166. El patronat està presidit per Lluís Valentí Bohigas.

Amb anterioritat a la constitució d’aquesta entitat, l’esdeveniment va ser administrat per URC (Unió de Realitzadors Cinematogràfics) associació Non profit, des del 1989 fins el 4 de maig de 1998.

OBJECTIUS

Els seus objectius estan adreçats al talent dels professionals de la indústria cinematogràfica, artistes i estudiants perquè emergeixin creativitat cap a la noble difusió de valors i pensament profund.
El mateix talent i la seva obra és l’objecte del Festival.
El talent cinematogràfic conté totes les branques de les Belles arts: poesia (la dramaturgia del guió), pintors (fotografia i direcció d’art), dansa (la interpretació), música, etc., tot donant lloc a les sectorials de la producció cinematogràfica. Els Premis del Festival responent al reconeixement de les sectorials creatives i al seu inherent discurs.
Aquest discurs ha de ser respectuós amb els drets humans, especialment a favor dels sectors més febles, respectant la igualtat de gènere, raça, classe social, ideologies, religions, etc. Així mateix la sostenibilitat de la planeta.

Visiteu-nos

Plaça de la Independència, 10

17001 Girona

Contacta amb nosaltres

Tlf. 633 755 166

info @ filmfestival .com 

Catalan Catalan English English Spanish Spanish
Ir a la barra de herramientas