Festival dels Infants

31 FESTIVAL DELS INFANTS
CINEMES ALBÉNIZ de Girona , per la Plaça de la Indepencia 10. Dimecres i dijous 25 i 26 de setembre 2019, a les 10.30h.
CS i 1r cicle ESO (A partir de 10 anys)
The stained club 7′ de Mélanie Lopez, Simon Boucly, Marie Ciesielski, Alice Jaunet, Chan Stéphie Peang, Béatrice Viguier. França. Sinopsi Finn té taques a la pell. Coneix un grup de nens amb diferents taques al cos. Ell entén que aquestes taques no són només boniques.
Teofrastus 15′ de Sergei Kibus. Estonia. Sinopsi Un relat de llibertat i compassió, establert a la Estònia soviètica dels anys vuitanta, tal com va experimentar un gat i el relat del seu propietari.
Six Home 5′ de Ebad Adibpour. Iran. Sinopsi Un joc de nens, però no és igual per tothom. Algú en té la culpa, el nen no. Sinopsi A game of children, but it is not the same for everybody. Someone is at fault, no child.
Será nuestro secreto 14′ de Sergi Gonzalez. Catalunya. Sinopsi  L’amor ho pot tot i aquest conte d’amor de la nena a la seva àvia ho demostra.
Madrid-Atocha 7′ de Jorge Dayas. Espanya. Sinopsi Un tren de rodalies surt de nit des d’una estació solitària i fosca. A través de la finestra es produeixen diversos episodis sobre el paisatge. TRAILER https://vimeo.com/311711764
Dies irae 3′ de Jordan Damour. França. Sinopsi  Un jove viui el seu primer concert com a violí en una orquestra simfònica, davant del director i el públic… podà superar la seva por?
Toxic Relationsship 4′ de Step Cheung. Hong Kong. Sinopsi El valor i la felicitat de les persones no han de ser construïdes sobre altres persones. Les relacions inestables no poden donar felicitat i alegria, només patireu dolor.
Uniteral life 3′ de Armin Daneshvar. Iran. Sinopsi Un ésser humà que, en la infància, té una amistat amb un globus de color vermell que el va seguint. Reemprendrà importància al final de vida.
10 ka 4 10′ de Rahul Yadav. India. Sinopsi  Una nena intenta guanyar-se la vida venent estacionària fora d’una escola mitjana anglesa. TRAILER https://www.youtube.com/watch?v=7JvY10JBy3k
The Incomplete 7′ de Erfan Parsapour. Iran. Sinopsi Curtmetratge animat sobre una nutria famolenca que està obsessionada amb la perfecció. El seu desig de viure en un món perfecte li pot costar la felicitat en el món real. TRAILER https://vimeo.com/297542119

CINEMES ALBÉNIZ de Girona , per la Plaça de la Indepencia 10. Dimecres i dijous 25 i 26 de setembre 2019, a les 10 h.
CI i CM (Fins a 10 anys)
Teofrastus 15′ de Sergei Kibus. Estonia. Sinopsi Un relat de llibertat i compassió, establert a la Estònia soviètica dels anys vuitanta, tal com va experimentar un gat i el relat del seu propietari.
Six Home 5′ de Ebad Adibpour. Iran.  Sinopsi Un joc de nens, però no és igual per tothom. Algú en té la culpa, el nen no.
The Incomplete 7′ de Erfan Parsapour. Iran. Sinopsi Un curtmetratge animat sobre una nutria famolenca que està obsessionada amb la perfecció. El seu desig de viure en un món perfecte li pot costar la felicitat en el món real. TRAILER https://vimeo.com/297542119
Balance 4′ de Raymond Limantara Sutisna. Singapur. Sinopsi Un noi i una noia lluiten per pintar l’espai, i tots dos es neguen a cedir fins que el desordre que generen no funciona. TRAILER https://www.youtube.com/watch?v=bMU83E5VBhQ&feature=youtu.be
Coeur fondantMelting Heart Cake 11′ de Benoît Chieux. França. Sinopsi Per compartir el seu cor de xocolata amb la seva amiga, ha de creuar un bosc glacial. Aquest bosc està obsessionat per un gegant barbut aterridor.
Wild as a raspberry 3′ de Zahra Alemohammadi. Portugal. Sinopsi Mostra un record, aventures de la infància on un grup de nens exploren el bosc per recollir gerds i gaudir de la natura junts, al començament del estiu.
Dies irae 3′ de Jordan Damour. França. Sinopsi Un jove debuta en un concert com a violinista en una gran orquestra simfònica, davant del director i el públic… podà superar la seva por?
Sur mesure 7′ de Léa Cousty, Chloé Astier, Raphaël Guez, Mélanie Fourgeaud, Hugo Bourriez, Victoire Le Dourner. França. Sinopsi Un ésser humà viu en un món ple d’animals. És el seu primer dia de treball com a modista en una sala de treball de gran costura… A human living in a world full of animals. It is his first day of work as a simple dressmaker in a famous Haute Couture workroom.
10 ka 4 10′ de Rahul Yadav. India. Sinopsi Una nena intenta guanyar-se la vida venent estacionària fora d’una escola mitjana anglesa. A girl tries to make a living selling stationary outside an English middle school. TRAILER https://www.youtube.com/watch?v=7JvY10JBy3k

 

CA EN ES

Pin It on Pinterest

Share This