Handicapped

HANDICAPPED

Liberty 2 minuts, de Mehran Mohammadi. Iran. Sinopsi La covardia de l’arrogant deixa miserables empremtes.

Six Home 4 minuts, de Ebad Adibpour. Iran. Sinopsi Les noies estan jugant, però no totes amb les mateixes condicions.

Your life is precious 3 minuts, de Carolina Costa. Suissa. Repartiment Tom Hudson, Jean-Baptiste Sagory, Margot Meneguz. Sinopsi El suïcidi segueix sent una causa de mort entre els joves encara massa importants i tabú. Tanmateix, cada persona ha onegut des de ben a prop una persona que ha fet el pas. Aquest curtmetratge pretén fer la prevenció directament als joves i també arribar a tothom per alertar-nos d’aquest fenomen i sensibilitzar. L’objectiu és utilitzar la intel·ligència artificial present a la xarxa i a les xarxes socials, per tal de detectar les persones en risc i presentar-les el vídeo adaptat segons el sexe i l’idioma (francès i anglès). Aquí, es dóna la paraula al suïcidi que no pot tornar enrere. Però qui potser pot ampliar les perspectives. Esperem mantenir-los uns minuts i potser tota la vida.

Percujam 65 minuts, de Alexandre Messina. França. Sinopsi Percujam és un grup de música únic format per joves autistes i els seus educadors. Artistes de geni, solquen els teatres francesos i estrangers amb un repertori que conté textos poètics i militants. Un món per descobrir, on el treball, l’humanisme i l’humor rimen amb la música.

Today is the day to say no 2 minuts, de Pepe Sánchez. Espanya. Sinopsi  Avui és el dia per dir no a la violència de gènere.

Cellmate 13 minuts, de Behzad Khodaveci Motlagh. Iran. Sinopsi Una nena és nena, també als països islàmics, però no se la tracta com a tal.

Cosas de mayores 5 minuts, de Alejandro Cadenas. Espanya. Sinopsi La desigualtat de gènere en el món laboral

Igualdad 4 minuts, de Alejandro Cadenas. Espanya. Sinopsi La diversitat funcional i la seva integració a la societat moderna.

Mike’s Words 11 minuts, de Jared Jacobsen. Estats Units. Repartiment Michael Carnick. Sinopsi Un emotiu documental sobre la diversitat funcional i els seus dramàtics contrastos.

Tàndem 23 minuts, de Alba Salmerón. Olot i Banyoles. Intèrprets Pere Ribas. Sinopsi Pere Ribas és un nen d’Olot l’afició més gran és comentar partits de futbol tot i ser invident des del seu naixement. La seva història es va convertir en una cosa viral però aquest documental pretén anar més enllà, centrant-se en la persona que l’ha fet capaç de tot això, la seva mare, Antònia.

Chiudi gli occhi e vola 38 minuts, de Julia Pietrangeli. Roma. Repartiment Sabrina Papa. Sinopsi El món sencer pensava que era impossible”. Què? Que els cecs podrien fer volar avions. Sabrina, una dona cega des del naixement, amb gran tenacitat, ha après a fer volar avions. Ens trasllada a França on assisteix a un internat organitzat per Les Mirauds Volants, l’Associació Europea de pilots amb deficiències visuals. <br /> Una història que va més enllà de la història de la superació de la discapacitat i que esdevé una prova de la força d’aquells que saben estar a l’altura dels seus somnis: No hi ha obstacles ni barreres als núvols.

CA EN ES

Pin It on Pinterest

Share This