GIRONA FILM FESTIVAL

 Dimarts 3 – Dissabte 7 de Novembre 2020

32ª edició

500 films
68 sessions
més gran que mai

El programa pot tenir modificacions a causa de la Còvid 19. Estigueu atents al web…

Opening – Powerful Women

La nostra mostra obre amb una selecció de curts creats per dones

Per a la inauguració de la 32a edició del Festival de Cinema de Girona, posem la dona en el centre d’atenció. Més precisament, les heroïnes, les superdones de la vida quotidiana; les nenes que protegeixen a les seves germanes, les adolescents que s’encaren a les seves mares i les mares que s’enfronten  al món. Ja sigui que els seus poders provinguin de les seves veus, dels seus punys, dels seus estòmags o del seu cabell, devasten tot al seu pas amb un sol propòsit; combattre le mâle par le mal (combatre el mascle amb el mal).

Para la inauguración de la 32ª edición del Festival de Cine de Girona, ponemos a las mujeres en el centro de atención. Más precisamente, las heroínas, las supermujeres de la vida cotidiana; las niñas que protegen a sus hermanas, las adolescentes que  se encaran a sus madres y las madres que se enfrentan  al mundo. Ya sea que sus poderes  procedan de sus voces, de sus puños, de sus estómagos o de su cabello. Devastan todo a su paso con un solo propósito; combattre le mâle par le mal (luchar el macho con el mal.).

For the opening of the 32nd edition of the Girona Film Festival, we have chosen to put women in the spotlight. More precisely, the heroines, the Superwomen of everyday life; the little girls who protect their sisters, the teenage girls who face their mothers and the mothers who face the world. Whether their powers come from their voices, their fists, their bellies or their hair, they ravage everything in their path with a single purpose; combattre le mâle par le mal (fight the male with evil).

Sessions

[event-list style=’list’ pagination=’carousal’ carousal-dots=’yes’ carousal-nav=’no’ carousal-id=’GFF01]

CINEMA AMB TALENT

El festival s’integra a l’encant de la ciutat

El festival és un esdeveniment adreçat al talent dels professionals de la indústria cinematogràfica, artistes i estudiants, perquè emergeixin creativitat amb la noble difusió de valors i pensament profund.

És el festival amb més sales de cinema d’estrena a Catalunya, 10 sales amb una entrada emblemática, exclusiva pel Festival en el centre de la ciutat, a l’emblemàtica plaça de la Independència.

És el festival més antic de Catalunya després de Sitges.
S’hi inscriuen totes les cinematografies del món.

Es projecten 400 pel·lícules entre llargmetratges, curts, documentals, dibuixos animats, etc.,

Té més de sis mil espectadors.

Posseeix l’encant de la ciutat, una capital turística a escala mundial.

Trenta dos anys de tradició amb un atractiu objectiu, el talent i la noble difusió de valors.

Només en comunitat es desenvolupa el talent,

El talent sorgeix en els esdeveniments i la creació en soledat.

Catalan Catalan English English Spanish Spanish
Shares
Share This