SUD-SUDANESOS. Refugiats a la regió del Nil Occidental

Teatre: Cinemes Albeniz, sala: 6

Día: 6, Mes: 11, Hora: 16,

Programa: Sursudanases. Refugiados en la región del Nilo occidental,  Categoria: Documental, Durada: 50 minutos

País: , Director: Joakim M. Vila

Web de la pel·lícula:


Sinopsi: “SUD-SUDANESOS” és un documental independent del fotoperiodista empordanès Joakim M. Vila que explica la història de persones refugiades que fugen d’una cruenta guerra civil i que busquen un lloc segur més enllà de les seves fronteres.
Uganda serà el país d’acollida que rebrà més d’un milió de sud-sudanesos/es, la gran majoria a la regió nord-fronterera del Nil Occidental, i que els donarà ajuda, protecció i una nova llar en un dels 22 campaments de refugiats.
El documental fa un viatge humanitzat dels refugiats des de la seva arribada a la frontera, el seu trasllat a centres d’acollida i trànsit, el seu pas des d’exàmens mèdics i registres biomètrics a centres de salut, centres educatius i orfenats. Seran els sudanesos del sud, els mateixos refugiats, els que donaran compte a través de les seves experiències, testimonis valents i víctimes de guerra, i s’endinsaran en el seu món silenciat per fer-nos saber que el seu també és cosa de tots. (51 min)


Crèdits:

Dirección: Joakim M. Vila, Guió: , Fotografia: Joakim M. Vila, Arte: Joakim M. Vila, Muntage: Joakim M. Vila, Música , Repartiment:


Informació sobre el director:

 

 

Catalan Catalan English English Spanish Spanish
Shares
Share This